lauantai 2. marraskuuta 2013

The day off!

Vapaapäivä ja hitsit oon onnellinen.

Pmmp:n jäähyväiskeikka oli niin piste I:n päälle niitten uran kannalta, etten osaa edes kuvailla. Se oli uskomattoman hieno valojen, efektien, puhallin- ja viulusoittimien ja ennenkaikkea esiintyjien ansiosta. Oli siistiä kuulla niitä tarinoita, joista biisit ovat saaneet ideansa ja nähdä miten heittäytyväisiä Paula ja Mira osaa olla.

 Reilu 15 tuntia autosssa saman päivän aikana oli sen 3 tunnin keikan ohella ihan pieni juttu. Maanantaina tais yöunet kyllä venyä päivään asti, niskat oli kipeenä siitä autossa nuokkumisesta ja koko viikon on naurattanu miten Helsingissä on muka niin vaikea suunnistaa, haha. Nyt illasta jäljellä hienot muistot ja mielessä tuhat asiaa yhtyeestä. Oliko kukaan muu jättämässä hyvästejä Pmmp:lle?

Viikonlopun jälkeen oli pehmeä laskeutuminen arkeen, sillä maanantaina olin kotona. Viikko meni tosi nopeasti ja olen varmaan tehnyt ennätyksen tietokoneella olemisen suhteen. Tähän syynä lukemattomat koulutyöt, miten niitä mahtuukin yhteen jaksoon niin paljon?? Ihan käsittämätöntä. Sen takia blogikin on jäänyt vähemmälle huomiolle :(  Nyt pieniä välähdyksiä kuluneesta viikosta!


collage1

1.pari muutaki lähteny 2.pmmp!
3.haettiin pienet ranskalaiset, joissa oli mukillinen ketsuppia, jäätävä rasia ja vielä isompi pussi. Tais shelli jäähä tappiolle? :D
4. seuralaisina Emmi, Ella, Aki, Reetta ja Raita

collage2

1. Kaustinen ja taidetta täyteen tukittu yö! 2. Musahissaa koulussa
3. Get ready for party! 4. Koulutyöt, psyka, ussa, hissa....

collage

1. hehe. 2. töissä kappelin grillillä
3. Homemadebread, ihan kiva alotus tälle aamulle 4.uudet kuvat kehyksiin ja seinälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti