tiistai 19. marraskuuta 2013

Do more what you love.

Koeviikko on aluillaan ja tehtävää on enemmän kuin tarpeeksi, mutta on lohduttavaa ajatella, että pian saa nukkua pitkään, syödä suklaata ja nauttia kaikesta kauniista. Puhun siis joulusta, vaikka vielä hetki sitten olin sitä mieltä, ettei sen tarvitsisi tulla niin nopeaa. Yllättävää, että taidankin olla enemmän joulu- kuin syysihminen!

Mietin joka aamu, että miksi pitää olla niin pimeää. Niin märkää ja niin hyytävän kylmää. Ajattelen, etten halua nousta ylös ja elää taas samanlaista päivää kuin eilinen tai toissapäiväinen päivä oli. Ajattelen kaikkea niitä ikäviä asioita, vaikka sen pitäisi mennä juuri päinvastoin! Aamulla, kun tuntuu kaikkein kurjimmalta, pitäisi ajatella kaikkia niitä mahdollisuuksia mitä tulevana päivänä voi tehdä, ajatella niitä ihania asioita, keksiä joka päivälle jotain uutta ja tavallisuudesta poikkeavaa. Se saa mielikuvituksenkin heräämään talviunilta ja tekee tulevasta ajasta niin mielenkiintoisen, kuin vain jaksaa uskoa. (Edes kokeisiin lukeminen ei tunnu enään niin raskaalta, kun ajattelee koeviikon jälkeistä, huojentunutta oloa ü )

P.s.Koulumme pääsi jatkoon Dream Academy kilpailussa, siis semi finaalit kutsuvat! SÅ FINT! Kerroin aikaisemmin tästä kampanjasta elokuussa ja vihdoin oli äänestyksen aika. Kisasimme Savonlinnaa vastaan ja ääniä kertyi n. 1140! Aika hienoa! :)

emmanjouemmanjoulu 061emmanjoulu 066jejep 012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti