maanantai 16. syyskuuta 2013

Goes Bananananas!!

Tosi paljon kuvia, niin paljon kerrottavaa ja mieli huutaa bloggaamaan! Mutta 10 päivän hiljaiselo on silti mahdollinen. Miten noloa. Tähän on silti lukuisia tekosyitä, mutta myös oikeita syitä.

Koulun koneille on esimerkiksi tehty ihastuttavia päivityksiä/asetuksia, jotka estävät kuvaohjelman käytön ja minähän en omista omaa tietokonetta. Olen yrittänyt elää ilman. Huomaan joka päivä, miten tuskallista se on. Toinen painava syy on aika. Sitä ei vaan tahdo olla tarpeeksi. Mutta olen päättänyt, että huomisesta lähtien etsin sitä jostain lisää.

large


Sitten niihin menneisiin päiviin ja lyhyesti kaikki listana. No ehkä kerron asioista hieman laajemmin, tai ainakin lähipäivinä ettei tästä tule vahingossa ihan superpitkää postausta! Olen siis viettänyt porukalla siskoni syntymäpäivää, nähnyt ihania ystäviäni, ahkeroinut kouluhommien kanssa, käynyt laulu- ja soittotunneilla, sekä bändi- ja kuoroharjoituksissa, löytänyt uusia lenkkipolkuja (ja eksynyt niillä), viettänyt iltaa Julian synttäreiden merkeissä mökillä (mikä oli todella mukavaa), perustanut koulukavereiden kanssa kauneudenhoitoyrityksen Pop up-päivänä sekä paiskinut hulluna töitä!

Välillä kiireisinä päivinä, kun kerkeää hoitaa koulupäivän loppuun, käydä soittoharjoituksissa, tehdä läksyt, käydä urheilemassa ja silti nauttia päivästä, tuntuu että haluaisi heti siihen paikkaan sunnuntain, kodin ja perheen. Sunnuntait ovat lempipäiviäni, silloin saa tehdä mitä haluaa. Ihan oikeasti. Ainakin jos pääsee käymään kotona... Nauttikaa siis kotipäivistä, niitä ei ole ikinä liikaa!

DSC06366 DSC06359 DSC06368 DSC06335 DSC06353
P.s.Saatiin Iinan kanssa illalliskutsut ja vakavasti harkittiin niitten hyödyntämistä!
Ihanaa viikkoa teille!
-emma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti