sunnuntai 25. elokuuta 2013

Shiny Sunday

Huuh niin pitkä aika kun oon viimeksi kerennyt kirjoittaa! Tämä loppuviikko on ollut hieman kiireinen, mutta todella mieleenpainuva. Olen yrittänyt keksiä jotain ratkaisua siihen, miten pystyisin kirjoittamaan tapahtuneista tänne useammin, mutta ainakaan vielä en ole keksinyt ratkaisua epämääräisten työaikojen ja muitten toimintojen takia. Voin siis laittaa syyt töiden ja koulun niskoille, eikö olekin kätevää?

Lyhyesti: Torstai oli uupumustenpäivä, olin hyvin väsynyt edellisen illan venyneestä työajasta ja tuntui, että tekemistä oli aivan liikaa.

Perjantai oli vihdoin-päivä, sillä sain vihdoin uuden puhelimen! Tämä uusi sielunkumppanini on Nokia lumia 520, ja aivan toosi hyvä kaltaiselleni tytölle. Pääsin myös vihdoin kampaajalle, joka antoi uutta kiiltoa/elävyyttä/väriä hiuksiini. Sekä pääsin vihdoin kotiin.

Lauantai oli onnellisuuden päivä. Kävimme Johannan kanssa Kokkolassa tapaamassa Venlaa ja tekemässä mieluisia heräteostoksia. Illalla vietin hieman aikaa mummuni kanssa, sekä sain ilta-vieraiksi Julian, Johannan ja Tytin. Puhuimme paljon tapahtuneista asioista, söimme (tai nauroimme) itsemme kipeiksi ja vietimme aikaa kynttilöiden ääressä. Se oli aika täydellinen ilta, ihan vaan tyttöjen kesken.

Tänään oli sitten se Shiny Sunday. Aurinko on paistanut aamusta asti kirkkaana ja kultaisena, samoin tuo pellolla oleva vilja. Olen kerennyt nukkua, tehdä koulutehtäviä, käydä lenkillä ja koittaa ymmärtää uutta puhelintani. Ihan paras päivä! Toivottavasti muillakin on ollut ihana loppuviikko, sillä tästä on hyvä aloittaa tuleva viikko :)

DSC06299 DSC06279 DSC06277 DSC06286 DSC06283 DSC06287 DSC06288

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti